10 / 10
از 1 کاربر

مرمت نمای ساختمان

مرمت نمای ساختمان

ایجاد تفاوتی چشم گیر با مرمت، بازسازی و به سازی نمای ساختمان

طراحی نمای ساختمان پس از گذر زمان نیاز به بازنگری دارد، این طراحی می تواند به روزرسانی شود و مطابق نیازها و سلایق امروز تغییر پیدا کند .

در مواقعی اصلاحات جزئی نیز سبب تفاوتی چشم گیر در زیبایی نمای ساختمان می گردد .

گاهی اوقات هم مجبور به افزودن المان ها و جزئیاتی به نمای ساختمان هستیم تا بتوانیم پاسخگو خواسته ها و شرایط جدید باشیم .

تمام این تغییرات در چهارچوب مرمت، بازسازی و به سازی نمای ساختمان می باشد .

در ادامه به توضیح مختصری در خصوص هر کدام شاخه های اجرایی مرمت نمای ساختمان خواهیم پرداخت .

ضمنا توضیحات کامل در خصوص جزئیات نحوه ی اجرا و ارائه هر کدام از خدماتی که در ادامه ذکر می شوند، در مقاله ای جداگانه در همین سایت قرار داده شده است .

 

به سازی و زیبا سازی نمای ساختمان

به سازی نمای ساختمان شامل اجرای پروژه هایی بر روی نمای ساختمان می شود که جواب گوی خواسته ها و انتظارات جدید ما از نمای ساختمان می باشد .

نقاشی نما ، شستشوی نمای ساختمان، نورپردازی نما، نصب المان های جدید به وسیله جوشکاری در ارتفاع، نصب فلاشینگ و آب چکان، توری کشی نورگیر ها، اجرای کانال های تهویه، کابل کشی مجدد برای ساختمان، نصب دیواره های سبز و دیگر خدماتی که بنا به نیاز روز قصد اجرای آن بر روی نمای ساختمان را داریم جزئی از به سازی، ارتقا و زیبا سازی نمای ساختمان می باشند .

 

مرمت نمای ساختمان، جلوگیری از آسیب پذیری نما

انجام گروهی از اقدامات که سبب تعمیر، نگهداری و نجات نمای ساختمان از آسیب های جدی می شود و اجرای این اقدامات قابل چشم پوشی نیستند، زیر مجموعه ی مرمت و مقاوم سازی نمای ساختمان می باشند .

نحوه ی اجرای مرمت نمای ساختمان به طور کلی وابسته به مصالح و متریال ساخت نما می باشد .

مرمت نمای ساختمان شامل دو زیر شاخه ی اصلی مقاوم سازی نمای ساختمان در برابر ریزش در نماهای سنگی و مقاوم سازی نما در برابر انتقال رطوبت بیرون ساختمان به داخل از طریق نمای ساختمان می باشد .

 

مقاوم سازی نمای ساختمان با پیچ و رولپلاک

مقاوم سازی نمای سنگی در برابر ریزش از نمای ساختمان توسط اجرای پیچ و رولپلاک انجام می شود .

این نحوه از مقاوم سازی شامل جزئیاتی در خصوص انتخاب پیچ و رولپلاک سنگ نما ، اصلاح زیر سازی، نصب سنگ های جدید و پوشاندن روی پیچ ها با بتونه ی مقاوم در برابر رطوبت می باشد .

رعایت نکاتی مانند فاصله ی پیچ ها و در نظر گرفتن رگه دار بودن سنگ ها در هنگام اجرای پیچ و رولپلاک از موارد حائز اهمیت در مقاوم سازی نمای ساختمان می باشد که به صورت کامل در مقاله پیچ و رولپلاک نمای ساختمان به آن پرداخته شده است .

 

مقاوم سازی نمای ساختمان در برابر رطوبت

انتقال رطوبت بیرون ساختمان به دیواره های داخلی از طریق نما، از معضلات رایج در ساختمان ها می باشد .

رفع این نقص توسط مواد مختلفی چون رزین ها، مواد نانو و مواد پلیمری شفاف صورت می گیرد که هر کدام از این مواد نقاط قوت و ضعف خود را دارند .

انتخاب اینکه از کدام یک از مواد فوق برای آب بندی نمای ساختمان خود استفاده می کنید، رابطه ی مستقیمی با جنس نما و میزان هزینه ی پرداخت شده برای اجرای آب بندی نمای ساختمان دارد .

ضمنا آب بندی نمای شیشه ای و نمای کامپوزیت توسط فوم های لوله ای و چسب پلی یورتان صورت می گیرد .

جزئیات مربوط به روش های آب بندی در مقاله ی آب بندی نمای ساختمان آمده است که می توانید اطلاعات کاملی را با مطالعه ی آن بدست آورید .


بازسازی نمای ساختمان با ایجاد تغییرات اساسی

بازسازی نمای ساختمان با تغییر زیر ساخت ها، برداشتن مصالح نمای قبلی و جایگزینی آن با متریال جدید و تغییر در المان های اصلی نما همراه است .

در کل بازسازی نمای ساختمان با تغییر معنادار در نما، بیانگر مفهمومی جدید از همان ساختمان قبلی می باشد .

می توان مصالح بخشی از نما را با مصالحی جدید جایگزین کرد و طرحی نو در انداخت و یا بازشو های قدیمی را با پنجره های مدرن تعویض کرد .

در صورتی که قصد بازسازی و بازآفرینی نمای ساختمان خود را دارید بهتر است با یک تیم بازسازی ساختمان و یا یک طراح خبره همکاری کنید .

 

شیوه های دسترسی به نمای ساختمان 

دسترسی به نمای ساختمان نیازمند استفاده از شیوه های مختلف کار در ارتفاع می باشد .

استفاده از طناب، داربست، بالابر و کرین از شیوه های معمول دسترسی به ارتفاع است که هر کدام دارای نقاط قوت و ضعف خود می باشند .

انتخاب هر کدام از روش های فوق با توجه به زیرساخت های ساختمان و حجم اجرایی پروژه صورت می گیرد و نمی توان روشی را به عنوان بهترین روش کار در ارتفاع معرفی نمود .

در حالت کلی ایمنی بالا و هزینه ی پایین اجرا در استفاده از طناب بدست می آید . اما این روش برای پروژه های بازسازی نمای ساختمان پیشنهاد نمی گردد .  

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :