10 / 10
از 2 کاربر

شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان

 شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان

شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان

کامپوزیت یکی از مصالح پرکاربرد به کار رفته در نمای ساختمان است که به دلیل مقاومت بالایی که در برابر تاثیرات محیطی از خود نشان میدهد بسیار مورد استفاده قرار میگیرد . نمای کامپوزیت نسبت به دیگر مصالح به کار رفته در نمای ساختمان زودتر کثیف میشود و در همین راستا شستشوی نمای کامپوزیت ساختمان در فواصل زمانی معین یکی از موارد بسیار با اهمیت است . برای نگه داشتن ساختمانی با نمای کامپوزیت در شرایط ایده آل باید عملیات شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان در فواصل منظم تجدید گردد  . شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان یکی از خدمات ارائه شده توسط نماروز است که در ادامه اطلاعاتی در این خصوص خدمت شما ارائه میگردد .

 

ویژگی های کامپوزیت نمای ساختمان

کامپوزیت یکی از مصالح پرطرفدار به کاررفته در نمای ساختمان است . کامپوزیت به ورقه هایی آلومینیومی و با ضخامت بین چهار تا شش میلیمتر اطلاق میشود که از دو لایه ورق آلومینیوم، یک لایه ی مرکزی از جنس پلی اتیلن یا یک ماده ضدحریق و یک پوشش رزین به عنوان لایه آخر تشکیل شده است .

کامپوزیت ها در ورقه هایی با ابعاد مشخص تولید می شوند که به انتخاب مجری کار یا کارفرما رنگ و ابعاد این پنل ها مشخص شده و سپس در محل مورد نظر کار گذاشته میشود .

در زیر به تعدادی از دلایل محبوبیت این مصالح میپردازیم :

  • هزینه پایین نصب و اجرای آسان
  • سهولت دسترسی به کامپوزیت در اغلب فروشگاه های مربوطه
  • کم بودن وزن و در نهایت سبک شدن ساختمان که در موارد مربوط به زلزله بسییار حایز اهمیت است
  • تنوع رنگی مناسب و متغیر با توجه به سلیقه ی مشتری
  • مقاومت بالا در برابر حرق
  • قابلیت تعویض به صورت دانه دانه و شبکه ای
  • عایق صدا

 

شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان به روش دستی

در صورتی که آلودگی سطح کامپوزیت کم باشد می توان با استفاده از روش دستی و شستشوی نمای ساختمان با ابر و طی، گرد و غبار و گل و لای موجود بر روی نمای ساختمان را از بین برد و در انتها اقدام به خشک کردن سطح نمای ساختمان نمود .

در نظر داشته باشید که برای داشتن بهترین کیفیت و حفظ زیبایی نمای کامپوزیت ساختمان خود حتما به فواصل مابین هر شستشو دقت کنید­­­­­ و این کار را در زمان مناسب انجام دهید . در غیر این صورت استفاده از روش ابر و طی و استفاده از آب به تنهایی افاقه نخواهد کرد و باید از روش استفاده از واترجت و سایر مواد شوینده به عنوان عامل تکمیل کننده ی شستشو استفاده کرد .

در صورتی که حجم آلودگی نمای ساختمان زیاد باشد، قبل از اجرای روش دستی بایستی اقدام به شستشوی نمای ساختمان با دستگاه واترجت نمود .

 

شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان به روش واترجت

دستگاه واترجت، دستگاهی ست که از آن برای اسپری کردن آب به روی سطح مورد نظر با فشار بالا استفاده می شود . حتما نمونه ی نیمه صنعتی این دستگاه های که مورد استفاده در کارواش ها می باشند را دیده اید .

کل سطح مورد نظر با استفاده از دستگاه واترجت شستشو شده و پس از آن نمای کامپوزیت به صورت دستی شستشو می شود تا نتیجه ی دلخواه حاصل گردد .

 

شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان به شیوه کار با طناب

جهت شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان خود باید از روش هایی استفاده کرد که بتوانیم به میزان مناسب به نمای ساختمان دسترسی داشته باشیم . جهت شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان میتوان از شیوه های داربست، بالابر و کار با طناب بهره جست . در بعضی از ساختمان ها به دلیل وجود پیچیدگی های معماری و یا شرایط خاص پروژه (مانند پیشانی ساختمان ) نمیتوانیم از روش کار با طناب استفاده کنیم و مجبور به استفاده از سایر شیوه ها جهت شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان خود هستیم، اما در صورت مساعد بودن شرایط اجرایی کار، نماروز به شما استفاده از شیوه کار با طناب را پیشنهاد میدهد . این شیوه علاوه بر سرعت و دقت بالایی که دارد کم هزینه ترین و مناسب ترین روش جهت شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان محسوب می شود .

 

عوامل موثر برقیمت در شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان

تمامی عوامل ذکر شده در متن بر قیمت شستشوی نمای کامپوزیت ساختمان تاثیر میگذارند که در زیر به ذکر مثالی در این رابطه بسنده کرده و باقی موارد را فقط نام میبریم . فرض بفرمایید جهت نماشویی و شستشوی کامپوزیت نمای ساختمان خود با 15 طبقه اقدام به انتخاب روش داربست میکنید . استفاده ازین روش علاوه بر هزینه ی بالای نصب داربست و محدودیت هایی که از لحاظ ارتفاع برای ما ایجاد میکند از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و علاوه بر این زمان زیادی جهت نصب و در انتها برداشتن داربست از نمای ساختمان صرف خواهد شد و روش کار باطناب بسیار ارزان تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود .

 دیگر عوامل موثر بر قیمت اجرای کار به شرح زیر است :

  • میزان آلودگی سطح
  • پیچیدگی های معماری نمای ساختمان
  • استفاده یا عدم استفاده از مواد شوینده
ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :